Termeni si conditii UTILIZATORI

Termenii şi condiţiile REMR

Vă mulţumim pentru utilizarea serviciilor noastre PACHET GRATUIT. Serviciile sunt oferite de Asociatia PRO arta, dezvoltare si cunoastere, cu sediul în B-dul Revolutiei nr. 91 ap 10 , Arad, Arad, Romania.
Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Acesti termeni şi condiţii se aplica tuturor serviciile noastre.
Daca utilizati serviciile noastre trebuie să respectaţi toate politicile propuse.
Nu utilizaţi serviciile în mod necorespunzător. Nu utilizaţi serviciile pentru a genera un venit pentru dvs. sau institutiia de care apartineti. Nu folositi serviciile noastre în alt mod decât prin interfaţa şi prin instrucţiunile oferite de REMR. Puteţi utiliza Serviciile numai conform acestr termeni si conditii. REMR isi rezerva dreptul de a întrerupe sau înceta furnizarea serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi termenii şi condiţiile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora doar asupra conţinutului pe care îl gestionati, produceti sau distribuiti cu respectarea dreptuyrilor de autor. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinut sau produse daca nu aveti drept de folosinta sau distribuire, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. Prezenţii termeni şi condiţii nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul serviciilor. Nu eliminaţi, nu ascundeţi şi nu modificaţi nicio menţiune legală afişată în cadrul sau împreună cu serviciile. Dezvoltam şi îmbunătăţim în mod constant serviciile oferite in REMR.

Conţinutul gestionat de dvs. în cadrul REMR
Serviciile REMR vă permit să gestionati si sa distribuiti conţinut, asupra acestui continut aveţi toate drepturile de proprietate intelectuală. Tot ceea ce dezvoltati, gestionati si distribuiti vă aparţine  si rămâne în proprietatea dvs. In momentul in care încărcaţi sau trimiteţi conţinut în REMR, acordaţi REMR o licenţă globală pentru găzduirea, stocarea, reproducerea prin copii de siguranta, afişarea publică şi distribuirea respectivului conţinut. Drepturile pe care ni le acordaţi în cadrul acestei licenţe au scopul limitat de operare. Această licenţă isi pierde valabilitatea in momentul in care nu mai utilizaţi serviciile noastre. Serviciile oferita vă ofera posibilitatea de a elimina conţinutul furnizat in REMR. Asiguraţi-vă că deţineţi drepturile necesare pentru continutul pe care il gestionati si distribuiți. Serviciile noastre gestioneaza si afişează conţinut care nu aparţine REMR, responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv utilizatorilor care îl distribuie. REMR nu examineaza conţinutul pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă drepturile de autor. În ceea ce priveşte utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem anunţuri privind serviciile, mesaje administrative şi alte informaţii. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări.

Contul dvs. REMR

Pentru a utiliza unele dintre serviciile noastre este necesar un cont de acces in REMR. Puteţi să vă creaţi propriul cont de acces in REMR (contul va trebui actva de catre un administrator) sau contul REMR vă poate fi atribuit de un administrator din instituţia dvs. de învăţământ. Dacă utilizaţi un cont REMR atribuit de un administrator, se pot aplica termeni şi condiţii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul să vă acceseze sau să vă dezactiveze contul. Dacă aflaţi despre o utilizare neautorizată a parolei sau a contului dvs., contactați administratorul de la care ati primit inițial datele de acces.

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor

Politicile de confidenţialitate REMR explică modul în care tratăm datele dvs. cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi serviciile noastre. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteţi de acord că REMR poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate. Răspundem notificărilor cu privire la posibilele încălcări ale drepturilor de autor şi oprim conturile utilizatorilor care încalcă în mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor cuprinse în legile in vigoare. Oferim informaţii care ajută proprietarii drepturilor de autor să îşi gestioneze proprietatea intelectuală online. În cazul în care consideraţi că vă sunt încălcate drepturile de autor şi doriţi să ne înştiinţaţi, puteţi găsi informaţii despre trimiterea notificărilor şi despre politica REMR cu privire la răspunsul la notificări în departamentul nostru de suport. In raport cu REMR dvs. sunteţi proprietarul propriilor date, REMR va asigura accesul la datele personale. Periodic întrerupem furnizarea unor servicii in scopul imbunatatirii lor, în situaţiile când acest lucru este posibil în timp util, vă vom notifica.

Ultima modificare: sâmbătă, 19 septembrie 2015, 13:48